torsdag 16 september 2010

Ur min väg tidsmiljonär.....

Idag var vi hos Sofie en sväng på eftermiddagen och fikade! Barnen busade och vi satt och tjatade en massa, alltid lika trevligt! På hemvägen plockade vi upp M i från jobbet så kunde jag hoppa in och handla utan att ta med mig hela herrskapet in!

Nått som gör mig så vansinnigt irriterad är att det alltid är så ont om personal i våran lilla affär! Givetvis så e det många som handlar vid 16 och det är väl då man ska se till att ha personal i butiken, men ack inte i vår affär inte! Som småbarnsmamma är man nästan ALLTID stressad. Har inte jättegärna lust och framför allt inte tid med att stå och vänta på att nån tidsmiljonär ska stå och diskutera väder och vind, eller förklara varför inte alliansen ska vinna valet! Jag blir galen på sånt!!! Tyvärr läser inte den kategorin av människor min blogg, men har ni en sådan granne eller någon i släkten så sprid detta vidare.....I AFFÄREN HANDLAR MAN allt onödigt tjafs får stanna hemma!!!


1 kommentar:

Anna-Karin sa...

Nu är det ju så att allt inte kretsar omkring småbarnsföräldrar. Det finns andra på den här planeten som också måste få plats även i våran lilla affär. Du får nog hålla dig till tåls du också för jag vet att andra som inte är småbarnsföräldrar ju inte alltid har förståelse heller. Så vi får nog skruva ner på tempot även om det är svårt ibland. För en del är handladet kanske också en social tillvaro och det får vi acceptera även om man inte har tid till det ibland. Men roligt att läsa på din blogg.