torsdag 20 november 2008

Våran lilla fis Arvid har haft feber i snart en vecka, febertoppar
som gör att han fullständigt däckar.
I tisdags ringde vi vårdcentralen, men fick till svar att det är ett virus som går och som ger just långvarig feber. Hon bad mig återkomma i slutet på veckan om det inte blivit bättre och våran lillfis har tyvärr snarare blivit sämre.
I dag fick vi komma ned och efter att dom lyssnat på hans små lungor så konstaterade de att han har lunginflammation. Nu ska han äta kåvepenin i tio dagar och förhoppningsvis bli bra igen, våran lilla kille är sig inte alls lik just nu och det märks så tydligt att han har det jobbigt.
Kåvepenin i tio dagar ska göra att vår lillfis blir bra igen!

Efter besöket på vårdcentralen så tillbringade vi lite tid framför datorn, nickelodeon.se är just nu storfavotiten och svampbob- spelen slår alla rekord.
Efter att jag hade hämtat in posten och visat upp den nya leksakstidningen så tog det inte lång stund innan Arvid låg med huvudet på kudden och önskade sig julklappar till både höger och vänster.
Planen för i dag är för övrigt att baka lussekatter och gå på medeltidsmarknad, tvärr så får nog antingen jag eller Mogge stanna hemma, men mer om det i ett senare inlägg.
Våran lilla älskling!

1 kommentar:

Fia sa...

Oh, stackars lilla söta Arvid man ser på ögonen att han inte är riktigt kry.

Kram fia