Då var det äntligen dags för årets första lussebullebak och även den här gången så gick allt som det skulle. Jag brukar vara ganska duktig på att glömma nån ingrediens men jag hade god hjälp av Arvid och Miranda.
Man får verkligen julkänslor när man bakar med saffran, doften som sprider sig när de första katterna är i ugnen är helt gudomlig.Nu vill jag börja pynta för advent, hänga stjärnor i fönstren, göra små stilleben och framför allt få i ordningställa årets adventljusstake som ska pryda bordet fram till julafton.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjavQX2Xgkcuo51v_DCH5nNn4xdUN3IfQl3_hjkAwL5x8WXbPTzGwNLPjbAd6XEjx4f8MeZvv0TZn-Ox_gXYdNlXJUd-uULKv66TrVRHhEiBcm8v4yjl7LrH7C0ul4U8_5B856tFlHCKtEH/s320/Bild+107.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOYOvnHQwQAmLvK0bfsndmjCu7ZDLJeb7Vmuef7uN1LwMO9NeTc45_LRUYDLlm05S5d1-Nqk59hV3pt03iHanJ0g5kEOgFTRaTG2rNQ21bB8Zp1LJVn_1UJZqbgLzCHOsxMft_nvZT3qZZ/s320/Bild+103.jpg)
Den som penslade med ägg, dekorerade med russin och strödde över pärlsockret, det var Adam. Resultatet blev 42 stycken alldelles underbara lussekatter som nu ska provsmakas med kall mjölk till barnen och nybryggt kaffe till oss vuxna!
1 kommentar:
Wow, de ser väldigt goda och fina ut. Kan du inte skicka upp en påse till mig?
Skicka en kommentar