torsdag 11 november 2010

Jag buzzar för fullt nu....

Herrejäklar vad grejer det ramlar in nu från Buzzador!
För tillfället så Buzzar jag Decubal, Santa Maria och Zeta Parmesanost! Är ni intresserade av ett prov på något så hör av er!




 Decubal är en ny hudvårdsserie speciellt framtagen för personer med torr eller mycket torr och känslig hud. Redan på 70-talet togs "klassikern" Decubal Clinic fram av hudläkare på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Decubals produkter är utvecklade för att fungera i ett klimat där torr hud är ett vanligt problem.
Nordisk hud är ofta ömtålig och känslig, och det kalla nordiska klimatet gör att huden lätt blir torr. I och med att jag nu buzzar Decubal så får ni chansen att uppleva hur mycket mer motståndskraftig en mjuk och smidig hud är genom att be mig om prover. Det ända du förbinder dig till är att svara mig på ett par frågor efter några dagar! =)

Jag har en fuktgivande ansiktskräm, en handkräm med naturliga oljor och en fet och närande salva för torra läppar och andra torra partier på kroppen. Du använder produkterna under ett par dagar och känner vilken effekt produkterna har på din hud.

Vad tycker jag själv?

När det gäller Decubal så e jag helt såld på deras läppbalsam. Har ALDRIG tidigare haft ett bättre läppbalsam, det är verkligen helt underbart. Nackdelen är att öppningen på tuben är lite för stor så i bland kommer det lite väl mycket!
 För övrigt så är den nya Decubalserien faktiskt jättebra. Ansiktskrämen är rätt fet och passar därför mitt torra nylle kanon. Handkrämen kan va lite svår att få in i bland, men det är det ända negativa hittills.



Parmesanen jag buzzar är från Zeta och paketet jag fick innehöll parmesan Parmigiano Reggiano med lagringstid 14 månader och en Parmigiano Reggiano med lagringstid 22 månader. Parmesanost har aldrig riktigt varit nått som stått på min handlingslista förut, men det är helt okej måste jag erkänna! Kan lukta lite illa, men det e smällar man får ta!! =)  Funkar till det mesta. Vi har rivit och använt på pasta och sen har vi gjort en dippsås med ost i, funkar skitbra med tacochips till!
I helgen ska jag göra kycklinggratäng ala parmesan! Vi får väl se hur det blir, tanken är att jag ska bjuda på den och sen be om ett utlåtande!! Jag har hittat en massa goda recept på Zetas hemsida så det lär bli en del parmesankryddad mat här nu en tid!!






Santa Maria fick jag hem i dag och tänkte faktiskt testa redan i morgon. Det får bli en thailändsk fredag hemma hos oss och jag tror inte att det är nån som opponerar sig faktiskt. Fick kryddblandning, kokosmjölk och äggnuddlar! Receptet jag tänkte göra är följande:

Skivad kycklingfile 3-400g steks i olja.
En påse Santa Maria Thai Paneng spice mix som strös över kycklingen.
En burk Santa Maria Thai kokosmjölk tillsätts och sen får allt koka i tre minuter.

Jag tänker servera äggnudlar till, men det funkar likabra med jasminris.

Jag återkommer mer utlåtande och bild!

Inga kommentarer: